Hydradermie kezelés

Új

A Hydradermie olyan szépségápolási kezelés, amely látható, tartós eredményt biztosít, a bőrt a jólét tengerébe fürdeti.

Nemzetközileg elismert látványos kezelés
 Alig egy óra, és az Ön bőrtípusának megfelelően kiválasztott aktív hatóanyagoknak és azok enyhe ionizálással való bőrbe juttatásának köszönhetően arca újjá születik és sugárzóan szép lesz. A neves szépségszalonok és azok a nők, akik bőrükre a legjobb kezelést igénylik, a Hydradermie-t ma már nemzetközi referencia kezelésként tartják számon. Guinot kozmetikusa először is kiválasztja az Ön bőrtípusának legmegfelelőbb kezelést: zsíros, száraz, ráncos, érzékeny vagy pigmentfoltos bőrre, illetve eldönti, hogy szüksége van-e szem és nyakápolásra.

Teljes átalakulás 3 lépésben

1. Ionizálás, hogy az aktív hatóanyagok a bőr "szívét" célozzák meg.
Először hatóanyagokkal dúsított zselét viszünk fel a bőrre amelyet ezután a görgős, majd a gömb elektródákkal gyengéden bemasszírozzunk. Az enyhe galvánáram hatására a bőr képessé válik arra, hogy jobban befogadja a megfelelő (hidratáló, ránctalanít, halványító, és érzékenységet csökkentő) hatóanyagokat, amelyek így a bőr legmélyebb rétegeiben fejthetik ki hatásaikat.

2. Nagyfrekvenciás töltés a sejtek aktivizálására.
Oxigén krémmel kenjük be az arcot, majd egy gézlapot helyezünk rá és üveg elektródán át váltóárammal kezeljük a bőrt. Ez azonnal serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét fokozza a sejtek oxigénellátását és fertőtlenít.

3. "Lifting" masszázs az egész arc felfrissítésére.
Az előkészített bőrön a manuális technika valódi csodát művel. A masszázs során a gyengéd nyomó és simító mozdulatok a feszességet fokozó szérummal és relaxáció zselével együtt az arcot nyugodttá, ragyogóan széppé varázsolják.

Vissza


Ajánló