Tetoválás eltávolítás

Új

Tangea lézeres tetoválás eltávolítás. Szeretné eltüntetni a megunt vagy elrontott tetoválást a testéről, arcáról, de tart attól, hogy fájni fog, vagy egyáltalán nem halványodik a festék?

A probléma megfelelő készülékkel megoldható, és megbízható eredményt nyújt!
+ Tetoválás eltávolítás a legmodernebb generációjú Q-Switched (Q-kapcsolt) Nd:Yag dual (532 és 1064 nm frekvencián működő) lézerkészülékkel,
+ A berendezés a tetoválásokat heg nélkül távolítja el,
+ A sötét és a színes tetoválások is nyomtalanul eltűnnek.

Néhány fontosabb kérdés és válasz a kezelés megkezdése előtt

1. Igaz az, hogy fájdalmas a kezelés?
+ Igen, picit tényleg kellemetlen, viszont jó hír, hogy el lehet tüntetni a legszínesebb „varrásokat” is, ráadásul heg nélkül. A kezelés után javasolt az adott terület jegelése, „pihentetése” néhány napig.


2. Mennyi idő alatt távolíthatóak el az elrontott, megereszkedett, vagy megunt smink-, és testtetoválások?
+ Ez attól is függ, hogy milyen színű/tónusú, vagy mennyire régi a tetoválás. Pl. a régebbi, sokéves (nem klasszikus fémtartalmú) tetoválások eltávolítása több kezelést igényel.

3. Hogy működik a kezelés, milyen biológiai és fénytani elvek alapján?
+ A megfelelő hullámhosszon működő készülék lézersugarainak hőenergiája a bőrben található festékszemcséket felmelegítik, azt lebontják, így azok a bőr természetes pigmentjeihez hasonlóan idővel felszívódnak. A lézer magas frekvenciájú pulzálása, és az impulzusok rendkívül rövid időtartama nem tesz kárt a környező szövetekben (non invasive) és nem okoz sérülést a bőrön (non ablative), kizárólag a festékre hat. A különböző színű festékpigmentek eltávolításához különböző frekvenciájú lézersugár használata szükséges. Alapvető, hogy a sötétebb festékpigmentek lebontása általában egyszerűbb és gyorsabb, mint a világosaké.

4. Ha újra szeretne, akár ugyanarra a testrészre/testfelületre tetováltatni, az később lehetséges?
+ Igen, gond nélkül megteheti! Ha cél a kezelt terület részleges halványítása egy új „varrás” felvitele előtt, akkor ahhoz már néhány kezelés is megfelelő eredményt
biztosíthat.

5. Hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez és milyen gyakorisággal kell azokat elvégezni?
+ A fentiek figyelembe vételével, a kívánt eredmény elérésének céljából 3-10 kezelés (utóbbi a professzionális, sokszínű minták teljes eltávolításának várható maximális
kezelési számát mutatja) szükséges. A beavatkozások intervalluma 4-6 hét. A kezelés eredményességének érdekében javasolt betartani az azt elvégző szakember által előírt tudnivalókatFelkeltettük az érdeklődését? Keressen minket elérhetőségeinken és minden részletről tájékoztatjuk!

Esthetica Szépségszalon
Budapest, V. ker. József A. u. 10.
Tel: 337 16 99,  266 4571
Mobil:  06-30-931-32-72

 

Vissza


Ajánló