Kleanthous kezelés

Új

A kötőszövet fiatalítása egyedül a Dr. Kleanthous professzor által felfedezett sejttámogató molekulák segítségével eredményes.

A Kleanthous kezelések minden anyaga tartalmazza ezeket a molekulákat  és ezek bevitelére készült Sonostar Matrix készülék alkalmazásával egyszerre végzünk ultrahang, biorezonancia és fényterápia műveleteket.

fejbőr regeneráció - az egészséges hajnövekedéshez
- a hajhullás megelőzésére és kezelésére
- gyenge és törékeny haj esetén
- hormonális okok miatti hajhullás ellen
- kemoterápiás kezelés előtt, alatt és után
- korpásodás, fejbőr viszketés esetén
- stressz okozta hajhullásnál
- terhesség utáni hajproblémáknál
- betegség után, rossz vérkeringésű fejbőrnél

A c.s.m. molekulák* kombinációját a fejbőr igényének megfelelően állították össze. Stabilizálja a fejbőr hőmérsékletét és a már nem aktív hajgyökereket újra aktívvá teszi. Fokozza a hajtüsző tápanyagfelvételét. A legtöbb esetben rövid időn belül a hajhullás alábbhagy. A haj megerősödik és a hajnövekedés felgyorsul. Használata: A sampont enyhe nyomással masszírozzuk a fejbőrbe és 2 percig hagyjuk hatni. Erős hajhullásnál négy héten át naponta mossuk meg a hajunkat a SILIA samponnal, majd utána újra a megszokott ütemben mossunk hajat. Ne használjunk más sampont ezalatt! Lehetőleg ne használjunk öblítőt és minél kevesebb hajformázó szert alkalmazzunk. Hajszárításnál ne állítsuk túl melegre a szárítót! A dauer és a hajfestés nem befolyásolják a SILIA sampon gyógyító hatását. Hosszútávú és tartós eredmény érdekében 12 hónapon át használjuk a SILIA sampont.
Eredmény:
néhány hét után jelentősen csökken a hajhullás,
- a haj erősebb és ellenállóbb lesz,
- új haj nő ki, ha még a hajhagymák intakt állapotúak.


ultrahangos fejbőr terápia A fejbőrt nedvesítsük be, majd hosszanti irányban válasszuk el a hajat fésűvel, és csíkonként vigyük fel a SILIA hajsampont a fejbőr egész felületére (a hajfestéshez hasonló módon). A tarkónál vízszintes irányban végezzük a műveletet. Ezek után 12-15 percen keresztül alkalmazzuk a SONOSTAR ultrahang készüléket. Ezzel elősegítjük a fejbőr salaktalanítását, nagyban fokozzuk a készítmény hatását. Végül masszírozzuk át a fejbőrt, és mossuk meg a hajat. Az ultrahang terápia 6 kezelésből áll, lehetőleg 2 kezelést végezzünk el egy héten, otthon pedig használjuk tovább a SILIA sampont. A 6-ik kezelés után a hajhullás megszűnik! (Figyelem! A fejbőr sejt közötti állományában rengeteg salakanyag halmozódhat fel. Az ultrahang hatására a salakanyag kitisztul a nyirokrendszeren keresztül, a vendég hirtelen nagyon szomjas lesz!)


A Dr. Kleanthous termékek alapelve
Rengeteg módszer használnak ma a szépséggyógyászatban a ráncok megszüntetésére és általában az arcbőr öregségének lelassítására. Ezek kezelések azonban az öregedési folyamatnak csak néhány részletét veszik figyelemben, ezen belül csak a bőrsejtek bizonyos ellátási nehézségeire koncentrálnak. Ezen kezelések következtében a bőr élénkebb lesz, több nedvességet képes raktározni, vagy kollagént képez.

Ahhoz azonban, hogy az öregedés jeleit ne csak kevésbé hagyjuk láthatóvá válni, hanem összességében enyhítsük ezeket a tüneteket, a sejtműködés alapjához kell nyúlnunk. A bőr csak akkor tud magától regenerálódni, ha figyelembe vesszük azt a bonyolult folyamatot, ami a sejtekben zajlik. A bőr öregedésének sok oka van. Az öregedés jelei, melyek különösen az arcon, a nyakon és a dekoltázson tűnnek fel, okai a sejten belüli információcsere csökkenése és a salakanyag mennyiségének megnövekedése, csökkentett mennyiségű elasztalin és kollagén termelés. A bőr kiszárad, vékonyabbá, kevésbé rugalmassá és sápadttá válik. Az első ráncok megjelennek, és számuk egyre nő az évek múlásával. Ez a folyamat a 25. Életévtől kezdődik. Ezért az információcsere elengedhetetlenül fontos a kielégítő sejtnövekedéshez, valamint a sejtszerkezet épen tartásához.

A tudósok már hosszú ideje felismerték és izolálták ezeket a speciális információhordozó molekulákat a sejtplazmában.

A Dr. Kleanthous Kozmetikumok ezeknek az információhordozó molekuláknak egy hosszú évek alatt kifejlesztett, speciális kombinációját tartalmazzák, melyeket biomolekuláknak neveztünk.


A célzott hatás
A biomolekulák molekulasúlya rendkívül kicsi. Összehasonlítva a kozmetikában egyébként használatos hatóanyagokkal: a biomolekulák ezeknek ezredrészei. Mivel a biomolekulák ilyen kicsik, könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

Most már tudjuk, hogy a biomolekulák a sejtek saját regenerációját segítik. Abból a célból, hogy a bőrbe rövid idő alatt nagy mennyiségű biomolekulát juttassunk, és ezzel egy különösen nagy hatásfokot érjünk el, a Sono Beauty Lifting kúránál segítségül hívjuk az ultrahangot. Ez garantálja a molekulák bejutását (melyeket a maszkok, ampullák és krémek tartalmaznak), anélkül, hogy a bőrt irritálná, vagy izgatná. Egy kézhezálló, speciálisan erre a célra kifejlesztett ultrahang készülék áll a kozmetikusok rendelkezésére. Hatására a sejtközötti állomány hozzáférhetővé válik, és megkönnyíti a biomolekulák útját a bőrbe.


Mit érünk el?
A laborvizsgálatok kimutatták, hogy azok a sejtek, amelyeket biomolekulákkal feldúsítottak, életerősebbek. A megnövekedett életerő a sejteket általánosan arra ösztönzi, hogy kollagént és elasztint állítson elő.

Eredmény:
    A ránczacskók eltűnnek, a ráncok laposabbak, rövidebbek puhábbak lesznek.
    A bőr feszesebb, a kontúrok megjavulnak.
    A bőr ellenállóbb lesz.
    A bőr finomabb pórusú lesz.
    Kevesebb tisztátalanság keletkezik.
    A kötőszövet megerősödik, ezáltal a rozacea enyhül
    A könnyzacskók csökkenek
    A megjavult vérellátás miatt kinézetünk friss és fiatalos lesz

 

Vissza


Ajánló